Laptoppers

30 augustus 2018
Laptoppers
Anker

[]

Geen gemopper, met een laptopper op zak ben jij op weg naar een TOP jaar!

Op zoek naar de beste laptop voor studenten? Wij maakten voor jou deze geweldige selectie: de bestelaptops voor studenten aan de besteprijzen.

Keuzestress? Kom dan zeker eens langs in de winkel, je vakman helpt je de juiste laptop kiezen.

Anker

[]

Waar moet je op letten?

Een laptop behoort tegenwoordig tot de basisbenodigdheden van een student. En studenten stellen specifieke eisen aan hun laptop. Maar het aanbod is zo uitgebreid. Waar moet je nu eigenlijk echt allemaal op letten als je een laptop voor studenten koopt?

Anker

[]

1. Gewicht en grootte

Als student ben je constant onderweg: van je kot naar huis, van je kot naar de les of van de ene les naar de andere. Het belangrijkste aan een laptop voor studenten is dat je die makkelijk overal mee naartoe kan nemen. Let dus in de eerste plaats op de grootte. Die wordt uitgedrukt in inches. Om tegelijkertijd comfortabel en compact te kunnen werken, kies je voor een laptop met een schermdiagonaal van minimaal 13 en maximaal 15 inches. Naast de grootte is ook het gewicht belangrijk, denk aan je rug en kies voor een laptop van maximum 2 kg. Bijkomend aandachtspunt: ben je niet zo handig? Laptops met aluminium behuizing kunnen beter tegen schokken dan die met een plastic behuizing.

Anker

[]

2. Autonomie

Zorg ervoor dat je je niet moet mengen in de gevechten voor een stopcontact in het auditorium. Kies voor een laptop met een lange autonomie, zo'n 8 uur. Zo hoef je ook geen oplader mee te sleuren en dat bespaart plaats en gewicht in je rugzak.

Anker

[]

3. Processor

Het is aan te raden om toch ook wat aandacht te besteden aan de processor, hoewel de meeste laptops voor studenten sowieso over een degelijke processor beschikken. Gebruik je je laptop enkel voor simpele taken? Dan heb je genoeg aan een Intel Core i3 processor. Hou je je daarnaast ook bezig met beeldbewerking of grafisch ontwerp, opteer dan minstens voor een Intel Core i5 processor. Heb je na al dat werken nood aan ontspanning? Kies voor een Intel Core i7 processor als je van plan bent om je laptop te gebruiken om te gamen.

Anker

[]

4. Prijs

Studenten hebben meestal niet zo'n groot budget. Weigeren mama en papa om te sponsoren? Wees gerust, we hebben de beste laptops met de beste prijzen geselecteerd. Zo ben je er zeker van dat je ook met een klein budget over alle middelen beschikt om te slagen.

Anker

[]

5. Bescherming

Last but not least, vergeet je laptoptas niet! Zo is je laptop altijd beschermd tegen schokken of stoten terwijl je hem overal met je meesleurt.

Meer info nodig? Bekijk hier al onze tips om een laptop te kiezen.

Anker

[]